Vergaderen in een schilderachtige omgeving

Geïnspireerd vergaderen op een privélandgoed, omgeven door eeuwenoude eiken in het buitengebied van Nijkerk.

Landgoed De Prinsenkamp bevindt zich in de Robuuste Verbindingszone met aan de ene kant de Gelderse Vallei en aan de andere kant het uitzicht op de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Vanuit de vergaderruimte in het landgoedbeheergebouw heeft u uitzicht op de landerijen waar het scharrelvee van De Prinsenkamp rond graast en waar u met een oplettend oog het nodige grof wild voorbij ziet trekken.

 

Vergaderen op Landgoed de Prinsenkamp is vergaderen in absolute stilte en volstrekte privacy. U bent gegarandeerd de enige gast op het Landgoed ten tijde van uw verblijf.

 

Wij hebben 2 vergaderruimtes binnen, en bij mooi weer is er gelegenheid om buiten te vergaderen. De vergaderruimtes van Landgoed de Prinsenkamp zijn nog erg nieuw en zijn modern, met wat artistieke schilderijen ingericht. Door de combinatie van al het levendige buiten en het moderne en toch warme interieur maakt het een unieke vergaderruimte. 


Vergaderarrangementen

Dagdeel arrangement, zonder lunch

à € 20,00 per persoon.


Dagdeel arrangement, inclusief lunch

à € 37,50 per persoon, lunch wordt in de vergaderruimte of bij goed weer op het terras geserveerd.


Dagdeel arrangement, inclusief 3 gangen diner

à € 65,00 per persoon, diner wordt in de vergaderruimte of bij goed weer op het terras geserveerd.


Dagdeel arrangement, inclusief broodjes lunch en 3-gangen diner

à € 80,00 per persoon, diner wordt in de vergaderruimte of bij goed weer op het terras geserveerd.Lunch of diner bij de haardkachel

Heerlijk genieten van een lunch of diner bij de kachel. Vlees van eigen land, groenten uit eigen tuin en hout uit eigen bos maken het een beleving om nooit te vergeten.